Privacy Policy

Privacy Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Marleen van Zwienen
 
Algemeen
Wij hecht veel waarde aan uw privacy en vindt het van groot belang dat de Persoonsgegevens, die door ons worden verzameld en Verwerkt, zo goed mogelijk worden beschermd. Wij zijn verplicht om zorgvuldig en veilig, proportioneel en vertrouwelijk om te gaan met het verzamelen, bewaren en beheren van Persoonsgegevens van Betrokkenen.

Dit Privacyreglement is van toepassing op alle Verwerkingen van Persoonsgegevens.

Voor vragen over dit Reglement of als u een klacht hebt over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaat kunt u contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op onze website.

Website
De webmaster van www.marleenvanzwienen.nl is verantwoordelijk voor deze website.

Doel van het privacyreglement
Dit privacyreglement is een verdieping van het privacybeleid, dat is vastgesteld door Marleen van Zwienen en beschrijft hoe wij omgaan met de privacy van Betrokkenen.

Dit privacyreglement kan van tijd tot tijd worden aangepast om bijvoorbeeld in lijn te blijven met de geldende wet- en regelgeving of aanpassingen in onze werkwijze.

Dit privacyreglement beschrijft de Verwerking van Persoonsgegevens door ons, de doeleinden van de gegevensverwerking door ons, het gebruik van ‘cookies’ op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw Persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Als u deze website bezoekt, kan Marleen van Zwienen gegevens van u verwerken. Dit gaat om gegevens die u invult bij een inschrijfformulier, een mail die u verstuurt via de site, gegevens over deelnemers enz. In het kader van deze Verwerkingen waarborgt en respecteert Marleen van Zwienen uw privacy, onder andere door naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en het privacybeleid zoals deze door Marleen van Zwienen zijn opgesteld. Dit houdt in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover dat verenigbaar is met de doeleinden zoals uiteengezet in dit reglement, uw Persoonsgegevens door ons beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw Persoonsgegevens. 

Begrippen
In het reglement komen een aantal begrippen voor, die hieronder worden beschreven.

De wet: de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG);
Het privacyreglement: dit reglement;
Verantwoordelijke: Marleen van Zwienen; 
Beheerder: Marleen van Zwienen;
Webmaster: de webmaster van Marleen van Zwienen, die de website beheert.
Verwerker: Marleen van Zwienen, die Persoonsgegevens verwerkt ter uitvoering van een overeengekomen taak ten behoeve van de Verantwoordelijke, zonder aan zijn rechtstreeks gezag te zijn onderworpen.;
Betrokkene: degene op wie een Persoonsgegeven betrekking heeft; 
Gebruiker: De functionaris die bevoegd is Persoonsgegevens in te voeren, te wijzigen en/of te verwijderen, dan wel van enigerlei uitvoer van de Verwerking kennis te nemen;
Derden: personen en instanties buiten Marleen van Zwienen.nl; 
Persoonsgegevens: gegevens betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; 
Verwerking van Persoonsgegevens: elke handeling of geheel van handelingen bedoeld met betrekking  tot Persoonsgegevens, zoals het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken, verspreiden, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, wissen of vernietigen van gegevens. Iemand, die een naam op een ledenlijst leest Verwerkt dus Persoonsgegevens (Artikel 4 AVG);
Bestand: elk gestructureerd geheel van Persoonsgegevens, ongeacht of dit geheel van gegevens gecentraliseerd of verspreid is op een functioneel of geografisch bepaalde wijze, dat volgens bepaalde criteria toegankelijk is en betrekking heeft op verschillende personen;
Deelnemers: Hiermee worden de deelnemers/bezoekers van Marleenvanzwienen.nl bedoeld; 
Datalek: Een inbreuk op de beveiliging die per ongeluk of op onrechtmatige wijze leidt tot - of waarbij redelijkerwijs niet uit te sluiten valt dat die kan leiden tot - de vernietiging, het verlies, de wijziging of de ongeoorloofde verstrekking van of de ongeoorloofde toegang tot Persoonsgegevens. 


Doeleinden

Marleenvanzwienen.nl verzamelt of gebruikt uw Persoonsgegevens alleen voor de doeleinden, die worden beschreven in dit Privacyreglement. (Artikel 5 AVG)

Dit zijn:
Activiteiten die, gelet op de doelstelling van marleenvanzwienen.nl, gebruikelijk zijn, zoals inschrijving voor cursussen, exposities, activiteiten en excursies;
Betrokkenen van de juiste contactinformatie voorzien wanneer het gaat om deelname aan of organisatie van activiteiten, die plaatsvinden namens marleenvanzwienen.nl. 
Betrokkenen toegang geven tot bepaalde afgeschermde informatie op de website van Marleen van Zwienen.
Het berekenen, vastleggen en innen van eigen bijdragen en giften, alsmede andere activiteiten van intern beheer;
Het verzenden van informatie aan Betrokkenen over activiteiten en diensten van Marleen van Zwienen en daarmee samenhangende marketingactiviteiten door Marleen van Zwienen, bijvoorbeeld door middel van nieuwsbrieven en het versturen van bevestigingen bij inschrijving;


Rechtmatige grondslag

Marleen van Zwienen verwerkt alleen persoonsgegevens indien hiervoor één van de volgende grondslagen van toepassing is: (Artikel 6 AVG)

Om een verplichting na te komen die in de wet staat;

Voor de uitvoering van een overeenkomst waar de Betrokkene onderdeel was;
Voor de goede vervulling van de taak, die Marleen van Zwienen;
Wanneer de Betrokkene toestemming heeft gegeven voor een specifieke Verwerking;
Om een ernstige bedreiging voor de gezondheid van de Betrokkene te bestrijden.
Dat laatste is doorgaans het geval, maar als bijvoorbeeld iemand tijdens een evenement medische hulp nodig heeft kan het nodig zijn Persoonsgegevens te verstrekken.

Wijze van verwerking
De Verwerking van Persoonsgegevens is alleen toegestaan als dit in overeenstemming is met de Wet en op een zorgvuldige wijze gebeurt.

Persoonsgegevens van deelnemers worden uitsluitend verkregen van de Betrokkene zelf. Betrokkene wordt voorafgaand aan de eerste Verwerking van diens Persoonsgegevens op de hoogte gesteld van die Verwerking en het bestaan en opvraagbaarheid van de ter zake geldende regels.

Het nieuwe deelnemer verleent vooraf, vrijelijk, specifiek, geïnformeerd en ondubbelzinnig toestemming voor de Verwerking van Persoonsgegevens.

Persoonsgegevens worden slechts Verwerkt voor zover zij, gelet op de eerdergenoemde doeleinden, toereikend, ter zake dienend en niet bovenmatig zijn. 

Gegevens over deelname aan activiteiten worden niet langer bewaard dan nodig is voor die activiteit.

Persoonsgegevens
Atelier Gorinchem Verwerkt slechts de gegevens van de volgende personen: 

Deelnemers van marleenvanzwienen.nl; 
Personen die Marleen van Zwienen om informatie of documentatie hebben verzocht; 
Personen met wie Marleen van Zwienen een zakelijke of financiële relatie onderhoudt.
De Persoonsgegevens van deelnemer worden binnen 12 maanden uit de deelnemers administratie verwijderd wanneer de relatie met deelnemer van Marleen van Zwienen is beëindigd. Indien de werkzaamheden van de Betrokkene ten behoeve van Marleen van Zwienen zijn beëindigd of de transactie met Marleen van Zwienen is afgehandeld worden gegevens niet langer dan twee jaar bewaard, tenzij de Persoonsgegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht.

Verwijderde gegevens worden vernietigd, tenzij deze nodig zijn voor historisch onderzoek of archivering. In dat geval worden passende maatregelen getroffen om te verzekeren dat de desbetreffende gegevens uitsluitend geanonimiseerd worden verstrekt en uitsluitend voor dat doel worden gebruikt.

Toegang tot en verstrekking van persoonsgegevens
Marleen van Zwienen verstrekt geen Persoonsgegevens aan Derden. 

Afhankelijk van de toegekende permissies hebben de Leden mogelijk toegang tot Persoonsgegevens van Leden, die een functie vervullen binnen Atelier Gorinchem.

De Gebruikers die toegang hebben tot (een deel van) de Persoonsgegevens zijn verplicht tot geheimhouding van de Persoonsgegevens waarvan zij kennisnemen.

Beveiliging
Atelier Gorinchem draagt zorg voor de nodige voorzieningen van fysieke, technische en organisatorische aard ter beveiliging van de Persoonsgegevens, die zijn opgeslagen bij het secretariaat van Atelier Gorinchem en de website, tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige Verwerking.

Inloggegevens worden via een versleutelde verbinding verzonden over het internet.

Rechten van betrokkenen
De Betrokkene heeft de volgende rechten:

Recht op informatie: Betrokkenen hebben het recht om aan Marleen van Zwienen te vragen of zijn/haar Persoonsgegevens worden Verwerkt. 
Inzagerecht: Betrokkenen hebben de mogelijkheid om te controleren of, en op welke manier, zijn/haar Persoonsgegevens worden Verwerkt. 
Correctierecht: Als duidelijk wordt dat de Persoonsgegevens niet kloppen, kan de betrokkene een verzoek indienen bij Marleen van Zwienen om dit te corrigeren. 
Recht van verzet: Betrokkenen hebben het recht aan Marleen van Zwienen te vragen om hun Persoonsgegevens niet meer te gebruiken. 
Recht om vergeten te worden: In gevallen waar de Betrokkene toestemming heeft gegeven om Persoonsgegevens te verwerken, heeft de Betrokkene het recht om de Persoonsgegevens te (laten) verwijderen. 
Recht op bezwaar: Betrokkenen hebben het recht om bezwaar aan te maken tegen de Verwerking van zijn/haar Persoonsgegevens. Marleen van Zwienen zal hieraan voldoen, tenzij er gerechtvaardigde gronden zijn voor de Verwerking. 


Website van Marleen van Zwienen

De website bevat foto- en videomateriaal en teksten over Kunst/evenementen, die Marleen van Zwienen heeft gemaakt/ georganiseerd. Dit kan bestaan uit workshops, cursussen, exposities, kunstevenementen enz. Marleen van Zwienen maakt deze gegevens niet openbaar zonder toestemming van de Betrokkene. 

Cookies
De website van Marleen van Zwienen gebruikt functionele cookies voor het inloggen. Dit dient uitsluitend voor het bewaren van sessiegegevens. Zonder deze cookie werkt het inloggen niet. Het cookiebeleid valt onder het privacyreglement van marleenvanzwienen.nl.

De overige cookies kunnen met een adblocker of browserinstellingen zonder problemen voor de werking van de website worden geblokkeerd. Dit zijn cookies van social media websites. Op het gebruik van social media websites zijn de betreffende voorwaarden van die social media dienst van toepassing. Het Privacyreglement van Atelier Gorinchem is uitdrukkelijk niet van toepassing op het gebruik van dergelijke social media diensten. 

De social media cookies zijn:

  • Door te klikken op de Facebook button wordt een trackingcookie geplaatst.
    Google plaatst een googleapis cookie. 
  • Youtube plaatst diverse cookies. De website van Kunstcafé Drechtsteden bevat video’s, die via Youtube worden afgespeeld. Meer informatie over het privacybeleid van YouTube vind je op de YouTube website. 
  • Private logging
    Wanneer u een webformulier invult worden enkele gegevens automatisch vastgelegd. Dit zijn de datum en tijd van vastlegging en kan ook het IP-adres zijn. Het beleid is het ip-adres niet vast te leggen.

Indien een gebruiker inlogt wordt de datum en tijd van inloggen vastgelegd. Alleen het laatste moment van inloggen blijft bewaard.

Links naar websites van derden
Op de website van Marleen van Zwienen zijn links naar websites van derden te vinden, zoals andere Kunstenaars, musea enz. Bezoekers worden na het aanklikken van voornoemde links doorgeleid naar de website van de betreffende Derde. Op het gebruik van dergelijke websites is het privacyreglement van de betreffende Derde van toepassing. De gebruiker van de website dient het privacyreglement van deze Derde te lezen om inzicht te verwerven in hoe deze partij omgaat met zijn Persoonsgegevens. Marleen van Zwienen is niet aansprakelijk voor de informatie die door Derden wordt verstrekt, verwerkt, of verzameld tijdens het bezoeken van dergelijke websites.

Datalek
Er is sprake van een datalek, ofwel een inbreuk in verband met persoonsgegevens, als persoonsgegevens in handen vallen van Derden die geen toegang tot die gegevens zouden mogen hebben.

Dit wordt gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens indien het waarschijnlijk is dat de inbreuk een hoog risico inhoudt voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen (artikel 33 AVG).

De Webmaster zorgt voor een goed toegangsbeheer.

Slotbepalingen
In gevallen waarin het Privacyreglement niet voorziet beslist Marleen van Zwienen.

Wijzigingen in doel van de Verwerking en in soort van inhoud, gebruik en wijze van verkrijging van de Persoonsgegevens dienen te leiden tot wijziging van dit Privacyreglement.

 

Dit Privacyreglement in werking getreden op 1 februari 2020.

Over Marleen

Vanuit een aanvankelijke interesse in hoe dingen in elkaar zitten en gemaakt worden, heb ik mij ontwikkeld naar een multidisciplinaire kunstenaar die geinteresseerd is in hoe mensen in elkaar zitten en zich tot elkaar verhouden.

Lees meer over Marleen

Laatste nieuws

01 februari 2020

Ondertussen op Facebook

Copyright © 2020 Marleen van Zwienen. All Rights Reserved. Designed By © Fotoexpressie

Search